Predstavljanje European Cancer Manifesta 2024 u Novinarskom domu

02. 5. 2024.

29. svibnja 2024., u Novinarskom domu u Zagrebu, održano je svečano predstavljanje European Cancer Manifesta 2024. Ovaj značajan događaj, organiziran od strane European Cancer Organisation, okupio je stručnjake, liječnike, istraživače i predstavnike raznih organizacija posvećenih borbi protiv raka.

Tijekom događaja, sudionici su imali priliku prisustvovati predavanjima koja su obuhvatila najnovija istraživanja i strategije u borbi protiv raka, kao i inovacije u liječenju i prevenciji ove bolesti. Nakon predavanja, uslijedila je dinamična panel rasprava na kojoj su vodeći stručnjaci razmjenjivali mišljenja i iskustva, te diskutirali o ključnim koracima potrebnim za implementaciju manifesta na europskoj razini.

European Cancer Manifest 2024 predstavlja sveobuhvatan plan djelovanja za poboljšanje prevencije, dijagnostike, liječenja i skrbi za oboljele od raka diljem Europe. Manifest se temelji na najnovijim znanstvenim spoznajama i najboljim praksama, te ima za cilj unaprijediti suradnju među europskim zemljama kako bi se smanjila incidencija i mortalitet od raka.

Događaj u Novinarskom domu bio je izvrsna prilika za umrežavanje i razmjenu znanja, te je naglasio važnost zajedničkih napora u borbi protiv raka. Zahvaljujemo svim sudionicima i organizatorima na doprinosu i podršci ovom važnom projektu.

Više informacija o European Cancer Manifestu 2024 i događajima vezanim uz njega možete pronaći na službenim stranicama European Cancer Organisation.

“Zajedno možemo učiniti razliku u borbi protiv raka.”