Christmas story – projekt „Poklon s pričom!“

28. 11. 2016.

story-za-objavu

Dana 25.11.2016, godine u Zagrebu u organizaciji časopisa Story i Adria Medie Zagreb d.o.o. predstavljen je zdravstveno-edukativni projekt “Poklon s pričom”. Cilj projekta je potaknuti ljude da svojim najbližima daruju ljubav, odnosno poklone koji imaju priču što će im zagrijati srce, jer su odabrani samo za njih. Pritom je materijalna vrijednost poklona najmanje važna. Psiholozi i psihijatri upozoravaju da je uporaba antidepresiva veća tijekom blagdana, broj suicida i ljudi koji se osjećaju tjeskobno također je veći. Upravo zato želja je tijekom ovog perioda koji je najljepši u godini i kada svi slavimo pokazati koje su prave životne vrijednosti, poručiti ljudima da se okrenu prema sebi, svojim bližnjima i potrebitima i da im daruju ljubav i sreću.

Pokloni koje će tijekom Adventa svaku subotu donositi poznate osobe bit će izloženi u sklopu izložbe Poklon s pričom u prostorijama SuperCaffea na Cvjetnom trgu te će ih tijekom cijelog prosinca moći razgledati Zagrepčani i njihovi gosti.

Također, u Preobraženskoj ulici svake subote bit će organizirano pakiranje poklona u dizajnerski osmišljene omote, a Zagrepčani i njihovi gosti moći će donijeti i kuglice koje će se postaviti na veliki bor te svoje „poklone s pričom“.

Projekt ima i humanitarni karakter te će štićenice naše humanitarne Udruge Pogled iz novog kuta – life (P.I.N.K – life), žene oboljele od raka dojke, u suradnji s Turističkom zajednicom Opatije, na dar dobiti vikend u Opatiji bogat različitim sadržajima pod nazivom „Trenutak zdravlja u Opatiji“.

Osim toga, tijekom cijelog Adventa u Preobraženskoj ulici u Zagrebu bit će organiziran Christmas Story, koji će svojim vizualnim identitetom i različitim sadržajima, poput nastupa zborova, pop i klasični koncerta poznatih glazbenih zvijezda, koncerata muzičke akademije te DJ nastupima pratiti cijeli projekt.

Hvala Story i hvala Adria Media Zagreb!

Više fotografija možete pogledati u rubrici Fotogalerija.