DUCHESS FOR P.I.N.K. life

11. 4. 2019.

DUCHESS FOR PINK LIFE

Modna priča Duchess u kojoj smo ih kao kupci, ambasadori branda, sponzori i posebice mediji nesebično podržavali počela je prije dvije godine te se nastavlja trećom samostalnom revijom.

U to ime brand Duchess odriče se kompletnog prihoda od prodaje basic modela njihove prve haljine u korist Udruge P.I.N.K. life na čemu smo im neizmjerno zahvalni.

Haljina dolazi u tri boje (bijela, crna i sivo-plava).

https://www.facebook.com/duchesswomenswear/

BECAUSE EVERY WOMAN DESERVE A CROWN !

 

Duchess womens wear je novi brand haljina kojeg je na tržište lansirala Snježana Mehun i mladi modni dizajner Antun Tin Brišar. Haljine i kompletna modna linija kreirane su prema potrebama svake moderne žene. Haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj, ugodnog materijala – pamuk s viskozom, svila i naravno moraju sjajno izgledati. Linije kroja su takve da omogućuju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela.

Ovisno o kombinacijama, većina haljina može biti idealna za dnevni look ako ih kombinirate s udobnim ravnim gladijatoricama idealne su za šetnje, obavljanje poslovnih obaveza i slično. A uz dobar nakit, štiklu i svečanu frizuru, haljine mogu biti idealan izbor za odlazak na svečana događanja, izlaske ili večeru. Dio kolekcije namijenjen je večernjem stylingu i prati filozofiju branda.

Svi modeli se mogu naći u toplim pastelnim bojama: boja pijeska, prljavo roza, golublje siva, dvobojne koje sužavaju liniju tijela i slave ženstvenost. Modele prati amblem, stilizirana kruna – zaštitni znak brenda.

Kompletna proizvodnja radi se u Hrvatskoj, a haljine je moguće kupiti u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci i  Salzburgu.

“Posebno nas vesele pohvale koje dolaze sa svih strana te da su Duchess haljine odmah u startu prepoznate od strane žena”, ističe Snježana Mehun.

Modni brand Duchess u manje od godinu dana postao je prepoznat te je do sada odjenuo brojne poznate Hrvatice i ambasadorice branda.