Esplanada podržava rad Udruge P.I.N.K.-life

23. 10. 2021.

Zagrebački hotel Esplanade aktivno se priključio udruzi P.I.N.K. life i pružio podršku

globalnoj i lokalnoj inicijativi te je u okviru programa odgovornog poslovanja kreirao prekrasnu ružičastu priču s humanitarnom porukom. Naime, cijeli mjesec listopad u hotelu Esplanade posvećen je podizanju svijesti o važnosti prevencije raka dojke. Svi djelatnici nose ružičaste vrpce, a popularni Popodnevni čaj dobio je svoje ružičasto ruho.

Poznata chefica Ana Grgić Tomić i nagrađivana slastičarka Mirjana Špoljar kreirale su privlačne slatke i slane ružičaste zalogaje uz koje gosti odabiru čaj i ružičasto piće – limunadu, pjenušac rosé ili ružičasti džin-tonik. Uz svaki čaj gosti na poklon dobiju dva broša s oznakom ružičaste vrpce uz prijedlog da svoju fotografiju s čajem objave na društvenim mrežama i tako vlastitim utjecajem potaknu žene na rane preglede. Uz to, 10% iznosa od konzumacije ružičastog popodnevnog čaja, Esplanadinih zamrznutih štrukli i gourmet čokoladice u ružičastim izdanjima na kraju mjeseca donirat će se udruzi P.I.N.K. life.

„Hotel Esplanade redovito podržava akcije humanitarnog karaktera, a ove godine aktivno smo se uključili s ružičastom ponudom i cijeli listopad posvetili Mjesecu ružičaste vrpce. Iskreno se nadam da ćemo svojim angažmanom barem malo pridonijeti ovom plemenitom cilju. Ružičasti popodnevni čaj već je privukao brojne gošće koje na društvenim mrežama dijele fotografije i svojim utjecajem nastoje širiti svijest o ranim pregledima. Svim partnerima i damama iz udruge P.I.N.K. life zahvaljujem na divnoj suradnji za koju sam sigurna da će se nastaviti u budućnosti”, istaknula je glasnogovornica zagrebačkog hotela Esplanade Sanda Sokol.

Odličan povod za posjetiti Esplanadu!