JANAF: donacija za bolje društvo

23. 10. 2023.

JANAF, ili “Jadranski naftovod”, je hrvatska tvrtka koja se bavi transportom, skladištenjem i distribucijom nafte i naftnih derivata. Osnovana je 1970. godine i ima sjedište u Zagrebu, Hrvatska. Glavna svrha JANAF-a je osigurati siguran i pouzdan transport nafte iz luka na Jadranskom moru prema unutrašnjosti Hrvatske i srednjoj Europi. Također, tvrtka pruža usluge skladištenja i prerade nafte te druge povezane usluge.

JANAF upravlja velikom infrastrukturom koja uključuje naftovode, terminali za skladištenje, crpne stanice i drugu opremu potrebnu za transport i preradu nafte. Tvrtka igra ključnu ulogu u osiguravanju opskrbe naftom i naftnim derivatima na regionalnom tržištu.

Osim toga, JANAF je državna tvrtka u vlasništvu Republike Hrvatske i igra važnu ulogu u gospodarstvu zemlje. Svoje poslovanje obavlja u skladu s najvišim standardima sigurnosti i okolišne zaštite kako bi osigurala održivost i zaštitu okoline u regiji.Briga o građankama kroz donaciju Udruzi

Briga o građankama je od suštinskog značaja za izgradnju održivog i podržavajućeg društva. Donacije udruzi igraju ključnu ulogu u podršci raznim inicijativama i projektima koji imaju za cilj unapređenje života i dobrobiti žena i djevojaka, pa je tako i JANAFOVA donacijska aktivnost prema Udruzi P.I.N.K. life jedna od velikih stvari i značaja u promicanju javnozdravstvenih akcija.