ODRŽIVA MODA KAO NAJBOLJI BLAGDANSKI DAR

18. 12. 2023.

Ovoga vikenda održan je blagdanski modni buvljak koji su organizirali udruga PINK life uz Studentsku sekciju za ginekologiju i opstetriciju Medicinskog fakulteta.

Predivni vintage modeli uz nove komade domaćih modnih brendova ali i dizajnerskih komada naših dama s estrade, privukli su veliki broj znatiželjnika i prijatelja udruge koji su došli podržati blagdansko druženje uz donatorski modni buvljak. Uz građane i članice udruge, događaj su posjetili i Mia Begović, Tihana Harapin Zalepugin, Ornela Vištica, Danijela Maleza, Mirela Šentija, dr Trpimir Goluža, Ivica Lovrić, Gordana Rusak.

Ovo je bila izvrsna prilika da se reciklirajući i dalje nosive komade produži njihov vijek, a pri tome učini i dobro djelo. Neki su počastili sebe dok su drugi naši darove koje će svojim bližnjima staviti pod bor.

Satiričko kazalište Kerempuh uvijek drži širom otvorena vrata za svakog posjetitelja, a ove zime ponosno i kao domaćin ovog dobrotvornog buvljaka. Foajeom su odzvanjale i božićne pjesme mješovitog zbora „INA“.

Posebno zadovoljstvo Udruzi bile su i mlade snage Medicinskog fakulteta u Zagrebu. „Studentska sekcija za ginekologiju i opstetriciju djeluje u sklopu medicinskog fakulteta u Zagrebu i osim predavanja i radionica uživa u organizaciji simpozija i humanitarnih događanja. S udrugom PINK Life surađujemo već godinu dana i neopisivo nam je drago da sve donacije od kupljene odjeće koje smo prikupili dajemo baš njima.“ Rekla je Eva Podolski, predsjednica studentske sekcije za ginekologiju i opstetriciju.

Posebno emotivan dar koji se našao u donatorskom prikupljanju sredstava, bile su kravate pokojnog Miroslava Ćire Blaževića koji je još za prvog modnog buvljaka poklonio Udruzi veliki broj svojih kravata.

Kako je bilo na ovom druženju, ponajbolje pogledajte u galeriji s događanja.