Poliklinika Medikol – centar izvrsnosti!

21. 1. 2022.

Kvaliteta medicinske usluge, moderna tehnologija, diskrecija i briga za pacijente, osnovne su značajke rada, u cilju osiguranja zdravlja, zadovoljstva i psiho-fizičkog blagostanja pacijenta. Medicinska i administrativna djelatnost u potpunosti su informatizirane. Visok stupanj stručne naobrazbe zdravstvenih djelatnika preduvjet su kvalitetne i sveobuhvatne zdravstvene skrbi nad pacijentima.

Naša misija je osigurati najkvalitetniju zdravstvenu uslugu, pružiti brigu, vrijeme i razumijevanje pacijentu te neprekidno raditi na unapređenju organizacije, kvaliteti znanja, uvođenju novih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka. Vizija djelatnika Poliklinike Medikol je budućnost temeljena na stručnosti, etičnosti i požrtvovnosti.

Poliklinika Medikol osnovana je 2000. godine. Od 2005. djeluje na lokaciji Zagreb, Voćarska 106. Prva u Hrvatskoj, 2007. godine , otvara PET/CT Centar u Zagrebu, Vinogradska 29, što je ujedno i njezina prva Podružnica. Do danas je otvoreno još pet Podružnica Zagreb – Mandlova 7 , Čakovec, Prešernova 13, te PET/CT Centri Split, Rijeka. i Osijek.

Poliklinika Medikol od 2008. godine ima uvedene ISO sustave 9001:2015 i 14001:
2015, a sve zdravstvene usluge koje Poliklinika Medikol pruža kroz dijagnostičke i terapijske postupke u svim zdravstvenim djelatnostima u skladu su sa strogim zahtjevima normi koje se potvrđuju provođenjem redovitih audita od strane tvrtke DNV.