Servier

30. 5. 2022.


Servier je globalna farmaceutska grupacija kojom upravlja Zaklada. Oslanjajući se na dobru geografsku prisutnost i prihod od 4,7 milijardi eura u 2020. godini, ostvaren u 150 zemalja, Servier zapošljava 22 500 ljudi diljem svijeta. Servier je neovisna grupacija koja svake godine ulaže preko 20% prihoda od brendiranih lijekova u istraživanje i razvoj. Da bi ubrzala terapijske inovacije u korist pacijenata, grupacija se zalaže za otvorenu i suradničku inovativnost s akademskim partnerima, farmaceutskim grupacijama i biotehnološkim tvrtkama. U svom svakodnevnom radu veliku pažnju pridajemo i mišljenju pacijenata.

Uz vodeću poziciju u kardiologiji, ambicija grupacije Servier je da postane prepoznatljiv i inovativan igrač u onkologiji. Svoj rast temeljimo na trajnoj predanosti kardiovaskularnim i metaboličkim bolestima, onkologiji i imunološko-upalnim te neurodegenerativnim bolestima.

Nadahnuti smo svojim Zvanjem, potaknuti našim Vrijednostima i vođeni svojom Vizijom. To su stupovi našeg identiteta. Diljem svijeta zaposlenici grupacije Servier posvećeni su terapijskom napretku kako bi služili potrebama pacijenta.

www.servier.hr