Uručen donacijski ček povodom akcije Pink ribbon dm-a i Storyja

11. 12. 2019.

Ovoga listopada vodeći lanac drogerija dm i lifestyle tjednik Story organizirali su akciju Pink Ribbon u sklopu koje se u suradnji s partnerima i brendovima Alverde, Melem, Olival, Biobaza, Neva, Nacomi, CL i Bionsen prikupljala kuna od prodanog primjerka označenih proizvoda, a sve za rad udruge P.I.N.K. Life koja će ta ista sredstva usmjeriti za kupovinu potrebnih aparata onkološkog odijela opće bolnice Dubrovnik. Prikupljeno je 68.013,00 kuna.

Ova donacija samo će nastaviti niz akcija i projekata Udruge kojima se prikupljeni novac investira u aparate po raznim bolnicama diljem Hrvatske, a koji uvelike olakšavaju rad medicinskom osoblju kao i liječenje oboljelima.

U druženju prilikom uručenja čeka bili su prisutni predstavnici Udruge P.I.N.K. Life sa predsjednicom Nives Moric, dm-a sa managericom asortimana Vesnom Pavković, Adria Medie sa članicom uprave Ivanom Krajinović, direktorom prodaje i evenata Branimirom Cebocijem, glavnom urednicom Storyja Zrinkom Ferinom te direktor firme Magdis, Marko Gross. Svi su se složili kako ovakvu akciju ponavljaju i do godine jer osim prikupljenih sredstava velika je važnost i informativnog te preventivnog aspekta koji ovakve akcije imaju.